Amellets

boekhouding en belastingaangifte 

aan het eind van de maand geld over

Reviews

 

Naam: André Postma IT professional/ondernemer

Bedrijf: Possit 


Keep boekhouden simpel, als dat je aanspreekt als ZZP'er of Eenmanszaak? Dan kan ik je Amellets aanbevelen.
Bij Amellets kan je als ondernemer je boekhouding grotendeels zelf invoeren en verwerken met het boekhoudpakket Acumulus. Omdat je je boekhouding zelf doet hou je goed zicht op wat er in je onderneming gebeurt. Boekhouder Els Stellema geeft training in het werken met Acumulus, helpt je op weg met advies en ondersteuning en doet de jaarrekening en de belastingaangifte. Zo heb je het beste van twee mogelijkheden: je weet zelf precies wat er in je onderneming speelt en de jaaraangifte wordt door een professional verzorgd.

 

Naam: Matsje Wijtsma, gastvrouw B & B Claerkamp
Bedrijf: B & B Claerkamp Rinsumageest 
Els helpt ons sinds 1 jaar met de boekhouding en doet dat op een prettige en duidelijke manier. Ze denkt met je mee en geeft advies en tips. Ze heeft een goed totaal beeld van ons bedrijf en stelt soms kritische vragen, waardoor je aan het denken wordt gezet. Het is fijn dat dit allemaal gebeurd in een prettige sfeer en met humor. Ze heeft ons het programma Acumulus op een rustige manier, stap voor stap uitgelegd en het werkt zeer naar genoegen.
Met vriendelijke groet, Sjoerd en Matsje B&B Claercamp

 

Naam: P. Wijnberg

Bedrijf: Wijnberg developments

“Sinds Amellets mij helpt met mijn boekhouding, kijk ik bijna uit naar de volgende belastingaangifte! Els gaat nauwkeurig te werk, is punctueel en heeft bovendien verstand van zaken. Daarnaast legt ze onduidelijkheden en vragen helder uit en geeft ze goede adviezen. Ik vind haar een vriendelijke vrouw die erg prettig is in de omgang. Persoonlijk vind ik het dus een erg leuke, maar vooral een goede samenwerking!”

 

Naam: Erik van den Akker 

Bedrijf: Celeus Biophilic Design

Met name bij de opstart van mijn bedrijf heeft Els mij erg goed geholpen. Omdat ik graag goed inzicht heb in mijn in- en uitgaven, ben ik het liefst zelf actief betrokken bij mijn geldzaken. Ze heeft me daarom geleerd om zelf mijn boekhouding te doen en volgens een overzichtelijke structuur te werken. Dat zij eens per kwartaal alles controleert en de ingewikkeldere zaken afhandelt, is voor mij erg prettig. Ik heb het gevoel altijd zelf de touwtjes in handen te hebben, maar weet zo ook zeker dat het ook op de correcte manier bij bijv. de belastingdienst aangeleverd wordt. Ook denkt Els graag mee met de bredere zaken en is een prettige sparring partner. Ze geeft advies over mogelijke kostenbesparingen en assisteert ook graag in het meedenken bij bedrijfsmatige keuzes. Ze biedt dan ook veel meer dan ‘alleen’ de boekhouding. Boven alles is Els een erg hartelijke, prettige vrouw die hart heeft voor cijfers en haar vak goed verstaat!

 

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem contact op